fbpx

Traktaties

Traktaties

Ontwerp en bestel eenvoudig gepersonaliseerde traktaties voor op school of je kinderfeestje!

Vouwlabels

Personaliseer hier jouw eigen vouwlabel. We kunnen ze leveren incl. zakje.

Bekijk vouwlabels

Knijpfruit

Personaliseer hier je eigen wikkel voor knijpfruit. Een gezonde traktatie!

Bekijk knijpfruit wikkels

Pringles label

Personaliseer hier jouw eigen Pringles label! Leuk als traktatie.

Bekijk Pringles labels

Popcornbakje

Personaliseer hier jouw eigen popcornbakje. Leuk als traktatie!

Bekijk popcornbakjes

Bellenblaas

Personaliseer hier jouw bellenblaas! Leuk als traktatie maar ook als bedankje op je bruiloft.

Bekijk bellenblaas

Prikkertjes met vlaggetjes

Jouw eigen gepersonaliseerde vlaggetjes met prikkertjes zijn super leuk om te trakteren

Bekijk de vlaggetjes

Stickers

Stickers om je verjaardagsfeestje of traktatie helemaal af te maken.

Bekijk stickers

Mentos snoeprol label

Personaliseer hier jouw eigen Mentos snoeprol label!

Bekijk snoeprol labels

Label

Personaliseer hier jouw eigen label. Leuk om aan een traktatie te hangen!

Bekijk labels

Chocoladereep wikkel

Personaliseer hier jouw eigen wikkel! Leuk als traktatie maar ook als bedankje op je bruiloft.

Bekijk chocoladereep wikkels

Gepersonaliseerde traktaties voor je feestje of op school.

Kinderen leven altijd toe naar hun verjaardag en als ouders sta je elke keer voor de uitdaging om hier een leuk feest van te maken! Met gepersonaliseerde traktaties maak je van elk kinderfeestje een groot succes. In onze webshop vind je een divers aanbod traktaties en het leuke is, doordat je zelf het ontwerp kunt aanpassen maak je het extra persoonlijk en uniek.

Vouwlabels voor traktaties in een zakje

Onze vouwlabels zijn de perfecte toevoeging aan je traktatieverpakkingen. Met deze handige labels geef je je traktaties een vrolijk, persoonlijk tintje. Onze vouwlabels zijn ontworpen om gemakkelijk aan traktatiezakjes te bevestigen. Ze worden geleverd met een voorgevouwen lijn, waardoor ze naadloos kunnen worden geplaatst op de bovenkant van het zakje. Met een simpele vouwbeweging zorg je voor een strakke en nette afwerking. Het beste van alles is dat onze vouwlabels volledig aanpasbaar zijn. Je kunt ze personaliseren met de naam van de jarige, een speciale boodschap of een leuk motief dat past bij het thema van je feest. Of je nu een verjaardag, babyshower of een ander evenement viert, onze vouwlabels voegen een persoonlijk element toe aan je traktaties.

Knijpfruitwikkels voor gezonde traktaties

Voor gezondere traktaties bieden we knijpfruitwikkels aan. Deze wikkels kunnen worden bedrukt met kleurrijke ontwerpen en de naam van de jarige, en zijn perfect om uit te delen aan kinderen. Het maakt het gezonde tussendoortje nog leuker en feestelijker! Een leuke tip als afscheidtraktatie: Ga je verhuizen, de school/crèche verlaten of naar een andere groep? Trakteer dan knijpfruit met een ‘ik knijp er tussenuit’ wikkel.

Pringles label personaliseren en trakteren

Popcornbakjes ontwerpen en bestellen

Het maakt niet uit wat je wilt gaan trakteren, met gepersonaliseerde popcornbakjes is je traktatie altijd een succes! Er kan natuurlijk veel meer in zo’n bakje dan alleen popcorn, wees er zo creatief mee als je wilt. Vind je het moeilijk om zelf een ontwerp te maken? Geen zorgen! We hebben het erg makkelijk voor je gemaakt. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende ontwerpen. Deze zijn eenvoudig aan te passen in onze online designer. Je kunt de teksten wijzigen, de afbeeldingen verplaatsen of vervangen, kleuren aanpassen en nog veel meer. Alles om van jouw traktatie een succes te maken!

Bellenblaas

Prikkertjes met vlaggetjes ontwerpen en bestellen

Wil je jouw hapjesschaal opvrolijken? Deze vrolijke prikkertjes zijn perfect voor cupcakes, hapjes of als decoratie voor je feesttafel. Je kunt ze personaliseren met de naam van de jarige of een speciale boodschap, waardoor ze een feestelijk accent toevoegen aan je traktaties. Wist je dat veel van onze ontwerpen terugkomen in de verschillende traktaties? Je kunt dus meerdere producten bestellen in dezelfde vormgeving zodat al je traktaties dezelfde uitstraling hebben. Dat wordt echt een verjaardagsfeestje in stijl!

Stickers om je traktaties op te fleuren

Voor een extra persoonlijk tintje bieden we ook stickers aan. Deze veelzijdige stickers kunnen worden gebruikt om traktaties te versieren, uitnodigingen op te fleuren of als leuke toevoeging aan feestartikelen. Je kunt ze ontwerpen met afbeeldingen, tekst of een combinatie van beide, zodat ze perfect passen bij het thema van je feest.

Mentos snoeprol label

Labels

Chocoladereep wikkels

Laten we de zoetekauwen niet vergeten! Onze chocoladereepwikkels zorgen voor een heerlijke traktatie voor elke gelegenheid. Je kunt ze personaliseren met een ontwerp naar keuze en zelfs een speciale boodschap toevoegen. Het is een smakelijke en unieke manier om je gasten te verrassen en te verwennen.

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan