fbpx

Over ons

Over ons

Klanten die in de buurt van Rijssen wonen en ons reprocentrum al dan niet regelmatig bezoeken, weten met wie ze te maken hebben bij telefonisch of mailcontact. Ze kennen de gezichten achter de namen. Voor klanten die verder weg wonen is dat minder vanzelfsprekend. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Dan weet je met wie je te maken hebt wanneer je belt en chat. Of als je een mail van één van ons krijgt.

Marloes werkt als grafisch medewerker bij Cantique. Ze kent de machines door en door en verzorgd alle soorten drukwerk. Ook met de opmaak van een geboorte- of trouwkaart helpt ze graag!

Marloes Nieuwenhuis

Grafisch medewerkster

Rineke is een echte all-rounder met jarenlange ervaring in de reprowereld. Ze werkt met alle beschikbare afdruk- en afwerkapparatuur en adviseert klanten bij alle vormen van drukwerk.

Rineke Boers

All-round drukwerkspecialiste

Ook Johanneke is een echte allrounder binnen Cantique. Ze verwerkt dagelijks de opdrachten van onze klanten. Als je een mail naar ons stuurt dan is de kans ook groot dat je van Johanneke een mail terug ontvangt.

Johanneke Wierbos

Grafisch medewerkster

Jan Willem is mediavormgever. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de opmaak van zakelijk drukwerk. Daarnaast houdt hij zich bezig met bedrijfsvideo- en fotografie, onderhoudt hij de website van Cantique en bekommert hij zich over de social media.

Jan Willem Baan

Mediavormgever

Fenneke is onze steun en toeverlaat op administratief gebied. Dankzij haar hebben we een perfect inzicht in het financiële reilen en zeilen van de organisatie.

Fenneke van Dijk

Administratief medewerkster

Jansje springt bij waar het nodig is in de drukkerij. Ze werkt op woensdag en bij drukte ook op andere dagen.

Jansje van Dijk

Grafisch medewerker

Gerald is onze accountmanager voor key accounts en wederverkopers. Daarbij adviseert hij over drukwerk en websites en -shops. Ook biedt hij ook support voor de klanten van Cantique Media.

Gerald Boers

Accountmanager

Dianne is onze interieurverzorgster. Zij zorgt ervoor dat wij prettig kunnen werken en ook dat jullie in een nette en opgeruimde winkel terecht komen.

Dianne ten Bolscher

Interieurverzorgster

Sanne is grafisch vormgever. Ze houdt zich voornamelijk bezig met de opmaak van familie drukwerk. Ook met de opmaak van zakelijk drukwerk helpt ze graag. Onze social Media kanalen worden ook door haar onderhouden.

Sanne Lenferink

Grafisch vormgever

Emiel is werkzaam voor Cantique Media, hij biedt support op de live-chat en via telefoon. Ook helpt hij met het beheren van de webshops/-sites voor het platform van TheShopbuilders. Heb je vragen over je website of webshop? Vraag dan naar Emiel

Emiel Hoekwater

Support medewerker

Mientje is onze redder in nood als het om stofzuigen gaat. Ze werkt als enige ‘s avonds en ‘s nachts.

Mientje

Interieurverzorgster

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan