Over ons

Over ons

Klanten die in de buurt van Rijssen wonen en ons reprocentrum al dan niet regelmatig bezoeken, weten met wie ze te maken hebben bij telefonisch of mailcontact. Ze kennen de gezichten achter de namen. Voor klanten die verder weg wonen is dat minder vanzelfsprekend. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Dan weet je met wie je te maken hebt wanneer je belt en chat. Of als je een mail van één van ons krijgt.

Marloes Nieuwenhuis

Wanneer je belt naar Cantique is de kans groot dat je Marloes aan de telefoon krijgt. Voor vragen en advies ben je bij haar aan het juiste adres. Ze kan je goed adviseren over zakelijk en familiedrukwerk.

Rineke Boers

Rineke is een echte all-rounder met jarenlange ervaring in de reprowereld. Ze werkt met alle beschikbare afdruk- en afwerkapparatuur en adviseert klanten bij alle vormen van drukwerk.

Johanneke Wierbos

Ook Johanneke is een echte allrounder binnen Cantique. Ze verwerkt dagelijks de opdrachten van onze klanten. Als je een mail naar ons stuurt dan is de kans ook groot dat je van Johanneke een mail terug ontvangt.

Jan Willem Baan

Jan Willem is mediavormgever. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de opmaak van zakelijk drukwerk. Daarnaast houdt hij zich bezig met bedrijfsvideo- en fotografie, onderhoudt hij de website van Cantique en bekommert hij zich over de social media.

Fenneke van Dijk

Fenneke is onze steun en toeverlaat op administratief gebied. Dankzij haar hebben we een perfect inzicht in het financiële reilen en zeilen van de organisatie.

Jansje van Dijk

Jansje springt bij waar het nodig is. Ze werkt meestal op woensdag en zaterdagochtend.

Lieke ten Brinke

Lieke is grafisch vormgever, zij behandeld met name geboortekaartjes, trouwkaarten en uitnodigingen, maar ook zakelijke producten kan ze perfect vormgeven. Daarbij werkt ze ook mee bij het verwerken van alle opdrachten in de drukkerij.

Dianne ten Bolscher

Dianne is onze interieurverzorgster. Zij zorgt ervoor dat wij prettig kunnen werken en ook dat jullie in een nette en opgeruimde winkel terecht komen.

Cantique Media

Gerald Boers

Gerald is onze accountmanager voor key accounts en wederverkopers. Daarbij adviseert hij over drukwerk en websites en -shops. Ook biedt hij ook support voor de klanten van Cantique Media.

Jos Last

Ook Jos is werkzaam voor Cantique Media, hij biedt support op de live-chat en via telefoon. Ook helpt hij met het beheren van de webshops/-sites. Programmeren is zijn vakgebied.

Emiel Hoekwater

Emiel is werkzaam voor Cantique Media, hij biedt support op de live-chat en via telefoon. Ook helpt hij met het beheren van de webshops/-sites voor het platform van TheShopbuilders. Heb je vragen over je website of webshop? Vraag dan naar Emiel.

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan