Fotoproducten

Gepersonaliseerde

Fotoproducten

Breng meer sfeer in huis met je favoriete foto's aan de muur! Familiefoto's, portretten of landschappen, het kan allemaal! Kies een materiaalsoort waarbij jouw foto het mooiste uitkomt, kies het gewenste formaat en maak je eigen ontwerp in onze online designer!

Fotobewerking

Ook voor Photoshopservice, vormgeving en illustraties ben je bij Cantique aan het juiste adres!

Foto op canvas

Laat jouw foto op hoogwaardig canvas materiaal afdrukken! De kleuren van jouw foto komen volledig tot hun recht op het strakgespannen katoen. Wij framen het doek met de hand en staan garant voor kwaliteit. 

Foto op aluminium

Kies jij voor een foto op geborsteld aluminium? Dit materiaal heeft een ruwe textuur en een matte uitstraling, dit geeft jouw foto een uniek karakter! Vooral zwart wit foto’s en foto’s met hoge contrasten komen erg mooi uit op dit materiaal.

Foto op plexiglas

Een foto op glas laten drukken? Ook dat kan! Op plexiglas komen de kleuren van jouw foto prachtig tot hun recht! Het glas geeft jouw foto een glanzende uitstraling en doordat de foto onder de glaslaag zit krijgt je foto erg veel diepte. Houd er wel rekening mee dat het glas kan reflecteren als er fel licht op staat.

Foto op dibond

Dibond is een erg geliefde materiaal keuze als het om wandfoto’s gaat. Dibond is plaatmateriaal dat is opgebouwd uit 2 witte aluminiumplaten met een harde kern ertussen. De kleuren van jouw foto komen prachtig uit op dit materiaal. Dibond is stevig, licht en duurzaam. Je kunt jouw foto op dibond zowel binnen als buiten ophangen!

Hexagon

De trend van dit moment, mooie foto’s aan de muur gedrukt op Forex en uigesneden als Hexagon.

Upload nu diverse foto’s en wij maken er een mooie Hexagon van.

Fotoposter

Laat jouw foto afdrukken op hoogwaardig fotopapier! Het gemak van een fotoposter is dat je deze gemakkelijk kunt ophangen maar ook oprollen. Je kunt een fotoposter inlijsten of ophangen met een ophangsysteem.

Budget foto's afdrukken

Uw foto afgedrukt op glanzend fotopapier. Ook in andere formaten leverbaar. De kwaliteit van budget afdrukken is minder als het afdrukken op fotoposter.

Gepersonaliseerde muismat

Pimp jouw (of die van een ander) bureau met een gepersonaliseerde muismat.

Zo weet iedereen dat dit jouw bureau is!

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan