fbpx

Spandoeken

Spandoek maken

Hieronder zie je mogelijke formaten voor jouw spandoek! Toch een ander formaat nodig? Neem dan even contact met ons op.

 • Spandoek eigen ontwerp – 100×200 cm

  Starting at €41.95 Vanaf 41,95 Aanpassen
 • Spandoek eigen ontwerp – 100×200 cm – 2

  Starting at €41.95 Vanaf 41,95 Aanpassen
 • Spandoek geslaagd 100×200 cm

  Starting at €41.95 Vanaf 41,95 Aanpassen
 • Spandoek eigen ontwerp – 150×300 cm – 2

  Starting at €73.95 Vanaf 73,95 Aanpassen
 • Spandoek eigen ontwerp – 150×300 cm

  Starting at €73.95 Vanaf 73,95 Aanpassen
 • Spandoek eigen ontwerp – 200×200 cm

  Starting at €67.95 Vanaf 67,95 Aanpassen
 • Spandoek eigen ontwerp – 200×200 cm – 2

  Starting at €67.95 Vanaf 67,95 Aanpassen

Blog spandoeken

Spandoek bestellen

Ben je op zoek naar een gave banner of spandoek? Met onze online designer kun je zelf een spandoek ontwerpen en bestellen. Onze banners zijn goedkoop en van hoogwaardige kwaliteit. We kunnen snel leveren en ook kunnen we spinhaken leveren zodat je je spandoek meteen goed kunt ophangen. De spandoeken worden omzoomd en voorzien van ringen om de 30cm. Ook heb je keuze uit verschillende formaten.

Ontwerp je eigen spandoek

Dankzij onze online designer is het erg makkelijk geworden om je eigen spandoek te ontwerpen en bestellen. Kies eerst een formaat en ontwerp op deze pagina. Daarna kun je de opties kiezen en op de knop ‘maak een ontwerp’ klikken. Dit opent de online design module waarin je je spandoek kunt opmaken. Wil je een eigen foto op je spandoek zetten? Dit is erg eenvoudig. Onder het tabje foto’s kun je je eigen afbeeldingen uploaden en naar het doek slepen. In het menu links vind je nog een aantal elementen die je kunt toevoegen aan je spandoek ontwerp. Links bovenaan staat het kopje ‘Tekst’. Hier kun je teksten toevoegen. Ja makkelijker kan ik het niet maken, zo simpel is het. De teksten kun je vervolgens aanpassen en positioneren op het spandoek. Ook kun je uiteraard lettertypes, tekstgrootte en -kleur aanpassen. Wil je jouw spandoek verder opfleuren? Onder het kopje cliparts vind je leuke iconen, illustraties, achtergronden en meer. Zo maak je jouw spandoek uniek.

Spandoek voor jubileum

Spandoeken zie je vaak in de voortuin staan of aan de gevel hangen bij een jubilaris. Vooral bij de leeftijden van 18, 25 en 50 zie je ze het vaakst. Een hagelnieuwe “volwassene”, (halve) Abraham of Sarah verdient het nou eenmaal om even flink in de spotlight te worden gezet. Of hij/zij dat nu wil of niet. Met een gaaf spandoek aan het huis weet je zeker dat de voorbijgangers even blijven staan. Iedereen wil weten hoe (te) gek de persoon is aan wie het spandoek is gewijd. Laten we eerlijk zijn; als je goede vriend(in), partner of familielid een mijlpaal bereikt dan gun je hem/haar toch zo’n spandoek?!

Welkom thuis spandoek ontwerpen

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt. Een goede vriend, broer, zus, kind of familielid is voor langere tijd van huis geweest. Bijvoorbeeld voor een buitenlandstage of een zakenreis. Maar nu komt hij of zij weer thuis en dat vraagt om een feestje! Nu kun je natuurlijk een gaaf spandoek in de tuin zetten of onder de carport hangen maar je kunt hem ook verrassen door hem op te wachten op het station/vliegveld met het spandoek in handen! Dan weet je zeker dat je opvalt en het gebaar wordt ongetwijfeld gewaardeerd. Je zou er ook zonder spandoek kunnen gaan staan maar ja… Als hij je dan niet ziet en langs je heen loopt is het niet onze schuld.

Demonstratie spandoek maken

Niet alleen voor feestjes maar ook voor bijvoorbeeld demonstraties zijn spandoeken onmisbaar. Spandoeken trekken nou eenmaal de aandacht en het maakt niet uit wat je wil communiceren, met een spandoek kun je het overbrengen. Ben je van plan mee te lopen in een demonstratie? Maak dan een mooi spandoek op met een pakkende leus die aangeeft waar jij voor staat. Je kunt het spandoek vervolgens vastmaken aan twee houten latten en zo samen met het spandoek hoog meelopen in de optocht.

Zakelijk spandoek ontwerpen

Wil je een spandoek voor je bedrijf ontwerpen? Dit kun je uiteraard ook doen in onze online designer. Echter adviseren we wel om hiervoor de hulp van onze vakkundige vormgevers in te schakelen. Met hun hulp weet je zeker dat je een hoogwaardig ontwerp krijgt dat aansluit bij je huisstijl. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Spandoeken op budget pvc

We bedrukken de spandoeken op budget PVC. Dit is sterk materiaal en de print komt er prachtig op tot zijn recht. Het materiaal heeft een gewicht van 510 gram (p. m2), dit is vrij stevig en daarom erg geschikt voor spandoeken die in weer en wind komen te hangen. Het materiaal is ook waterafstotend.

Tips bij het ontwerpen van spandoeken

Heb je nog niet zoveel ervaring met het maken van ontwerpen? Geen probleem! In onze online designer is het erg makkelijk om zelf spandoeken te ontwerpen. Je hebt hier geen uitgebreide grafische kennis voor nodig omdat wij dit allemaal achter de schermen voor je al ingebouwd hebben. Er zijn natuurlijk wel een aantal punten waar je op moet letten bij het maken van een spandoek. Hieronder een aantal aandachtspunten.

Resolutie van je foto’s op het spandoek

Spandoeken zijn groot. Erg groot. En dat is top want dan val je lekker op. Maar hierdoor gaat het wel erg snel opvallen als je foto niet scherp is! We snappen het wel, soms zijn de leukste, spontane foto’s die je op het spandoek wil niet de haarscherpe foto’s die je door een fotograaf hebt laten maken. Maar waar je wel op kunt letten is dat je de originele foto gebruikt. Dus stel een vriend heeft een foto gemaakt van je broer die te gek is en absoluut op het spandoek moet. Je vriend stuur je de foto door via whatsapp en jij plaatst deze in het ontwerp. Dit klinkt logisch maar is niet slim. Whatsapp en andere social media verkleinen namelijk de foto en verminderen de kwaliteit drastisch om zo data gebruik te verminderen en de app snel te houden. Wil je dus een foto ontvangen om op het spandoek te plaatsen? Vraag dan altijd of ze deze willen mailen, of airdroppen (als je iphone hebt). Dan weet je zeker dat je het scherpste resultaat op je spandoek krijgt.

Marges en afloopgebied

In de online designer zie je een rode en een groene lijn om je spandoek staan. De rode lijn geeft aan waar je spandoek wordt bijgesneden. Wil je afbeeldingen of kleurenvakken door laten lopen tot aan de rand van je spandoek? Zorg dan dat deze doorloopt tot over de rode rand en zo het afloopgebied volledig vult. Hierdoor wordt er een cm afgesneden van je afbeelding maar heb je gegarandeerd geen kleine witrandjes door afwijking in de snijmarge. De groene lijn geeft aan wat je veiligheidszone is. Houd er bij het spandoek ontwerpen rekening mee dat je teksten en belangrijke elementen binnen deze lijn vallen. Zo voorkom je dat teksten achter een van de gaten wegvalt of simpelweg te dicht op de rand komt te staan. Om het je makkelijker te maken hebben we ook met roze stippen aangegeven waar de ringen komen op het spandoek.

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

 • - Have a complete design
 • - Have your own designer

Ontwerp hier online

 • - Jouw concept reeds in bezit
 • - Pas elk detail aan