Over ons

 

Cantique, aangenaam!

 

Klanten die in de buurt van Rijssen wonen en ons reprocentrum al dan niet regelmatig bezoeken, weten met wie ze te maken hebben bij telefonisch of mailcontact. Ze kennen de gezichten achter de namen.

Voor klanten die verder weg wonen is dat minder vanzelfsprekend. Daarom stellen we ons graag aan u voor. Dan weet u met wie u te maken heeft als u belt en chat. Of als u een mail van één van ons krijgt.

 

      Jansje is de mede-eigenaar van Cantique en daarmee ook verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de onderneming.
      Rineke is een echte all-rounder met jarenlange ervaring in de reprowereld. Ze werkt met alle beschikbare afdruk- en afwerkapparatuur en adviseert klanten bij alle vormen van drukwerk. Ook zij is vennoot van Cantique.
      Ook Johanneke is volledig ingewerkt in de ins en outs van het grafische werk. Zij neemt in veel gevallen de telefoon op en helpt klanten op deskundige wijze.
      Jannet is de specialist op het gebied van webdesign en webdevelopment. Zij ontwikkelt websites en webshops voor met name het MKB. Ook Jannet is vennoot van Cantique.
      Fenneke is onze steun en toeverlaat op administratief gebied, zodat ook onze facturering en boekhouding van een leien dakje gaan. Dankzij haar hebben een een perfect inzicht in het financiële reilen en zeilen van de organisatie.
      Ook Didié dekt een breed terrein af. Naast het adviseren aan zowel zakelijke als particuliere klanten draagt hij ook zijn steentje bij in de productie.
      Benno heeft een schat van ervaring op grafisch gebied. Hij heeft bij diverse drukkerijen gewerkt en kent vanuit die achtergrond veel grafische machines, processen en technieken. Hij is na zijn pensionering bij Cantique nog steeds op afroep beschikbaar.
      Gerald is de account manager voor onze key accounts en wederverkopers. Daarbij adviseert hij zowel over drukwerk als over websites en -shops.
      Hilde is onze receptioniste/telefoniste en zij is daarnaast algemeen inzetbaar als medewerker repro.
      Renske is DTP-er en grafisch vormgever. Zij verzorgt o.a. het reclamedrukwerk en de periodieken van onze klanten.
      Cor legde in 2001 de basis voor Cantique. In eerste instantie als muziekuitgeverij en vanaf 2008 ook als reprocentrum. Daarvoor heeft hij jarenlang diverse (management)functies in de ICT bekleed. Hij is momenteel alleen nog op de achtergrond aanwezig.