Over ons


 

Wij zijn Cantique!Klanten die in de buurt van Rijssen wonen en ons reprocentrum al dan niet regelmatig bezoeken, weten met wie ze te maken hebben bij telefonisch of mailcontact. Ze kennen de gezichten achter de namen. Voor klanten die verder weg wonen is dat minder vanzelfsprekend. Daarom stellen we ons graag aan je voor. Dan weet je met wie je te maken hebt wanneer je belt en chat. Of als je een mail van één van ons krijgt.

Hilde Wessels

Wanneer je belt naar Cantique is de kans groot dat je onze receptioniste Hilde aan de telefoon krijgt. Voor vragen en advies ben je bij haar aan het juiste adres.

Rineke Boers

Rineke is een echte all-rounder met jarenlange ervaring in de reprowereld. Ze werkt met alle beschikbare afdruk- en afwerkapparatuur en adviseert klanten bij alle vormen van drukwerk. Ook is ze mede-eigenaar van Cantique.

Johanneke Wierbos

Ook Johanneke is volledig ingewerkt in de ins en outs van het grafische werk. Zij neemt in veel gevallen de telefoon op en helpt klanten op deskundige wijze.

Jan Willem Baan

Jan Willem is mediavormgever. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de opmaak van zakelijk drukwerk. Daarnaast houdt hij zich bezig met bedrijfsvideo- en fotografie, onderhoudt hij de website van Cantique en bekommert hij zich over de social media.

Fenneke van Dijk

Fenneke is onze steun en toeverlaat op administratief gebied. Dankzij haar hebben een een perfect inzicht in het financiële reilen en zeilen van de organisatie.

Renske Veneklaas

Ook Renske is grafisch vormgever. Ze houdt zich veelal bezig met het maken van ontwerpen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Daarnaast beheerst ze de Facebookpagina van Cantique.

Jansje van Dijk

Jansje is all-round medewerker. Ze helpt mee waar het nodig is binnen de Repro.

Marloes Nieuwenhuis

Marloes is grafisch vormgever. Ze houdt zich bezig met het maken van ontwerpen voor klanten en voor Cantique.

Cantique Media

Jannet van Dijk

Jannet is mede-eigenaar van Cantique en ontfermt zich over Cantique Media. Ze ontwikkeld o.a. maatwerk websites en webshops.

Gerald Boers

Gerald is de account manager voor onze key accounts en wederverkopers. Daarbij adviseert hij zowel over drukwerk als over websites en -shops. Ook biedt hij ook support voor de klanten van Cantique Media.

Jos Last

Ook Jos is werkzaam voor Cantique Media, hij biedt support op de live-chat en via telefoon. Ook helpt hij met het beheren van de webshops/-sites

Nick Poldervaart

Nick is ook werkzaam bij Cantique Media. Hij helpt klanten in de live-chat en bouwt mee aan maatwerk websites.