fbpx

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Jouw eigen geboortekaartje in 7 stappen.

Stap 1

Maak een account aan

Maak een account aan of log in als je al een account hebt. Het hebben van een eigen account is handig omdat je de ontwerpen en kaartjes, die je mooi vindt, altijd kunt bewaren en terugvinden. Ook als je de kaartjes inmiddels hebt bewerkt en aangepast naar jouw eigen wensen kun je ze later altijd weer openen en bewerken. Zelfs als je ze al eens besteld hebt…

Stap 2

Kies een product

Op de website kun je kiezen uit verschillende producten. Nadat je de opties hebt geselecteerd kun je beginnen met de opmaak van je kaartje of andere product in de designmodule.

Stap 3

Pas je product aan.

Tijdens het ontwerpen kun je de vormgeving van het kaartje of product zelf veranderen. Hierbij kun je gebruik maken van onze cliparts en elementen. Maar je kunt natuurlijk ook eigen beeldmateriaal en foto’s toevoegen. Bij sommigen kaarten en producten zijn sommigen onderdelen vastgezet, deze kun je dan niet aanpassen of veranderen.

Stap 4

Sla je ontwerp op in je account

Het ontwerp van je kaart is klaar. Je kunt de kaart nu opslaan zodat hij bewaard blijft. Het ontwerp kan je opslaan door bij ‘bewerken’ te kiezen voor ‘bewaar voor later’. Klik hier voor de tutorial.
Bij stap 5 maak je je keuze wat je wilt gaan bestellen.

Stap 5

Kaarten bestellen

Proefdruk

Nadat je het kaartje hebt gemaakt kun je kiezen voor het bestellen van een proefdruk. Bij je bestelling ontvang je een setje met proefmodellen van de verschillende papiersoorten. Dat maakt het kiezen straks een stuk makkelijker.

Kaarten bestellen
Je bent klaar met het ontwerpen van je kaart, alle juiste gegevens staan erop. Vul de hoeveelheid kaarten en het papiersoort in die je wilt bestellen. Gekleurde enveloppen kun je bijbestellen via de extra opties. Standaard enveloppen worden gratis bijgeleverd.

Stap 6

Betaling

Na het maken van jullie kaartje en het  bestellen van de kaartjes kun je kiezen voor “betalen bij afhalen”, “Ideal” of bankoverschrijving. Bij bankoverschrijving wordt de bestelling pas in behandeling genomen als de betaling bij ons binnen is.

Stap 7

Verzending/ophalen

Als we de bestelling hebben ontvangen krijg je automatisch een bevestiging. Als we bestelling in behandeling nemen krijg je hiervan ook een bevestiging. Daarna gaan ze in productie.

Zodra de kaarten gereed zijn krijg je hierover bericht. Geboortekaartjes (voor 14.00 uur besteld) worden dezelfde dag verzonden of kunnen dezelfde dag worden opgehaald.

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan