fbpx

luxe afwerkingen en extra’s voor geboortekaartjes

Geboortekaartjes met luxe afwerkingen

Luxe afwerkingen voor geboortekaartjes. Bij geboortekaartjes heb je keuze uit verschillende papiersoorten, maar dat is niet de enige keuze die je hebt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor ronde hoeken, 3D foliedruk en houten applicaties.

1. Geboortekaartjes met 3D foliedruk

De meest populaire afwerking van geboortekaartjes is wel 3D foliedruk. Er zijn diverse mogelijkheid. Zo kun je kiezen voor zilverfolie, bronsfolie en koperfolie. Het is ook mogelijk om de folie aan 2 kanten te bedrukken, dus aan de voor- en binnenzijde. 3D folie geeft een mooi opdikkend effect aan het geboortekaartje. De levertijd van kaartjes met 3D goudfolie is meestal 3 werkdagen. Als je de gegevens, die in goudfolie gedrukt wilt hebben al definitief hebt, dan kunnen we de folie vooraf drukken en worden de geboortekaartjes gewoon dezelfde dag ingedrukt met de laatste gegevens.

2. Geboortekaartjes met budget goudfolie

Als ouder wil je natuurlijk dat het geboortekaartje van je kindje er prachtig uitziet en dat het de aandacht trekt van familie en vrienden. Een manier om dit te bereiken is door te kiezen voor foliedruk afwerking op je geboortekaartje. Foliedruk geeft een luxe uitstraling aan het kaartje en zorgt ervoor dat het opvalt. Er zijn drie soorten foliedruk; 3D folie, goudfolie met verdiepte druk en budgetfolie. 3D folie is de meest luxe variant maar deze is ook vrij prijzig. Dit kan een drempel zijn om voor deze afwerking te kiezen. Daar hebben we een oplossing voor gevonden! Met budgetfolie kun je alsnog de naam, stipjes, lijntjes of andere elementen op je kaartje een luxere uitstraling geven. Deze afwerking geeft geen 3D effect maar wel glans en schittering wat een uniek effect en karakter geeft aan je geboortekaartje. Deze folie is verkrijgbaar in blauw, roze, brons, zilver en goudfolie.

3. Applicaties om je geboortekaartjes een finishing touch te geven

Als je op zoek bent naar manieren om je geboortekaartje extra persoonlijk te maken, zijn applicaties zoals houten hartjes, strikjes en voetjes een geweldige optie. Deze kleine toevoegingen kunnen een groot verschil maken in de uitstraling en sfeer van je geboortekaartje. Een ander veelgebruikt applicatie is het strikje. Strikjes zijn een klassieke toevoeging aan geboortekaartjes en geven het kaartje een elegante en stijlvolle uitstraling. Touwtjes zijn ook een populaire applicatie voor geboortekaartjes. Ze geven het kaartje een vintage en ambachtelijke uitstraling en zijn perfect voor ouders die houden van een rustieke of bohemien stijl. Voor welke applicatie ga jij?

4. Geboortekaartjes met ronde hoeken

Geboortekaartjes met ronde hoeken zijn een populaire keuze onder ouders vanwege de zachte, vriendelijke uitstraling die ze geven. De afgeronde hoeken geven het kaartje een speels en modern tintje en maken het kaartje net iets anders dan andere geboortekaartjes. Bovendien zorgen ronde hoeken ervoor dat het kaartje minder snel beschadigd raakt.

Wil je graag ronde hoeken aan jouw geboortekaartjes? Neem dan even contact met ons op gezien dit geen standaard optie is.

5. Geboortekaartjes met preeg voor een 3d effect

Preeg afwerking is een prachtige techniek om geboortekaartjes extra stijlvol te maken. Bij preeg wordt er druk uitgeoefend op het papier waardoor er reliëf ontstaat. Hierdoor komen bepaalde delen van het ontwerp letterlijk naar voren, wat zorgt voor een elegante en luxe uitstraling. Kies voor preeg afwerking op jouw geboortekaartjes en laat de geboorte van jouw kindje extra opvallen.

Wil je graag Preeg als afwerking voor jouw geboortekaartjes? Neem dan even contact met ons op gezien deze optie nog niet te bestellen is via onze webshop.

6. Geboortekaartjes stansen in unieke vormen

Als je op zoek bent naar een luxe afwerking voor je geboortekaartjes, dan is stansen een prachtige optie. Met stansen wordt er een speciale mal gemaakt in de vorm van bijvoorbeeld een hartje, sterretje of ander figuur. Vervolgens wordt het papier door de mal gedrukt waardoor er een uitsparing ontstaat in de vorm van het figuur. Dit zorgt voor een bijzonder effect dat je geboortekaartje echt uniek maakt.

Wil je jouw geboortekaartjes graag laten stansen? Neem dan gerust contact met ons op!

7. Vrolijke sluitzegels bij je geboortekaartjes

Ben je op zoek naar een mooie en praktische manier om de enveloppen voor je geboortekaartjes te verzegelen? Dan zijn sluitzegels een perfecte optie! Met sluitzegels voeg je een extra element van stijl en elegantie toe aan je geboortekaartjes, terwijl je tegelijkertijd zorgt dat de kaartjes veilig en beschermd blijven tijdens het verzenden.

Je kunt een van onze ontwerpen kiezen en bewerken naar wens. Zo is het zelfs mogelijk om je sluitzegel op te maken in de stijl van je geboortekaartje.

8. Verstuur je geboortekaartjes in een bijpassende gekleurde envelop

Ben je op zoek naar een originele manier om je geboortekaartjes extra op te laten vallen? Overweeg dan eens om gekleurde enveloppen te gebruiken! We bieden enveloppen in veel verschillende kleuren en maten aan! Ben je op zoek naar iets specifieks wat je op onze site niet kunt vinden? Neem dan gerust contact met ons op!

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan