fbpx

De 10 leukste traktaties voor je kinderfeestje

De 10 leukste traktaties voor je kinderfeestje

Gepersonaliseerde traktaties voor je feestje of op school. De verjaardag van je kind is altijd een hoogtepunt van het jaar. Weken van te voren tel je de dagen af en als het dan eindelijk zo ver is wil je dit natuurlijk vieren. Maak de verjaardag van je kind nu extra bijzonder met gepersonaliseerde traktaties! Vind je het moeilijk om hier inspiratie voor op te doen? Wij helpen je! In deze blog zetten we de 10 leukste traktaties op een rij. En het leuke hieraan is, je kunt ze allemaal volledig aanpassen naar je eigen wensen! Welke traktatie wordt het?

Gepersonaliseerde traktaties voor je feestje of op school. De verjaardag van je kind is altijd een hoogtepunt van het jaar. Weken van te voren tel je de dagen af en als het dan eindelijk zo ver is wil je dit natuurlijk vieren. Maak de verjaardag van je kind nu extra bijzonder met gepersonaliseerde traktaties! Vind je het moeilijk om hier inspiratie voor op te doen? Wij helpen je! In deze blog zetten we de 10 leukste traktaties op een rij. En het leuke hieraan is, je kunt ze allemaal volledig aanpassen naar je eigen wensen! Welke traktatie wordt het?

MockUp Bakje voor Chipszakje-met achtergrond

1. Chipsbakje met naam en leeftijd, een leuke traktatie voor op de basisschool

Wil je graag chips trakteren op een originele manier? Dan zijn deze gepersonaliseerde chipsbakjes een super leuke optie! Dit bakje is niet alleen handig voor chips, maar je kan hem ook vullen met iets anders leuks, lekkers en/of gezonds. Je kan kiezen uit verschillende thema’s zoals voetbal, Roblox, boerderij, regenboog en nog veel meer. De chipsbakjes dienen zelf nog uitgeknipt en in elkaar gezet te worden, een leuke creatieve bezigheid dus.

Bekijk de chipsbakjes

VL020

2. Vouwlabel met naam voor aan je traktaties

Popcorn trakteren of wil je jouw traktatie in een zakje of tasje wat pimpen? Kies dan voor vouwlabels! Ook hier kun je kiezen uit verschillende ontwerpen die je naar eigen wens zelf kunt aanpassen. Vouwlabels zijn ontzettend handig om plastic zakjes of kleine tasjes mee dicht te houden. Een dichte traktatie heeft ook als voordeel dat je alles schoon houdt. Geen gepik en geplak en ook is het hygiënischer doordat niet iedereen met de handen aan de etenswaren zit.

Bekijk de vouwlabels

KF023-jumbo

3. Een gezonde en creatieve traktatie: knijpfruit voorzien van een persoonlijke wikkel

Het is altijd een uitdaging om een leuke, creatieve traktatie te verzinnen. Daarnaast zijn scholen en ouders steeds bewuster van gezond eten, het is dus slim om met een gezonde traktatie te komen. Knijpfruit is een gezonde lekkernij waar de meeste peuters dol op zijn. Met een mooie, persoonlijke wikkel eromheen maak je er een echt feestje van! De wikkels worden gedrukt op 200 grams stevig wit papier. Je kunt ze zelf uitknippen en gemakkelijk met 2 nietjes om de knijpfruit vastzetten. De knijpfruit zit niet inbegrepen maar deze kun je gewoon kopen bij de Jumbo. De ontwerpen zijn gebaseerd op basis van het knijpfruitzakje van de Jumbo.

Bekijk de knijpfruitwikkels

BB020

4. Bellenblaas met naam of foto

Bellenblazen, kinderen zijn er dol op (en volwassenen stiekem ook). Hoe leuk is het dan om bellenblazen uit te delen, op je feestje of bij je traktatie op school, waarop jouw eigen naam staat of zelfs een foto! Dan heb je toch wel een hele creatieve traktatie! Je kunt bij ons kiezen uit tientallen verschillende ontwerpen die je zelf kunt aanpassen en personaliseren. De bellenblazen kun je er bij ons ook bij bestellen of je koopt de bellenblazen zelf bij de Action en plakt de stickers er zelf omheen. De etiketten worden op witte stickervellen gedrukt en zijn ca. 110x67mm.

Bekijk de bellenblazen

PL019

5. Pringles label personaliseren en trakteren

Maak van elke kindertraktatie een unieke belevenis met onze op maat gemaakte labels en stickers voor kleine Pringles busjes! Of het nu gaat om een afscheid op school of een kinderfeestje, wij bieden de perfecte oplossing om deze momenten extra speciaal te maken. Onze gepersonaliseerde labels brengen niet alleen een glimlach op het gezicht van de kleintjes, maar voegen ook een persoonlijk en feestelijk element toe aan de traktatie. Kies uit vrolijke ontwerpen, kleurrijke thema’s en grappige afbeeldingen om de Pringles busjes te transformeren tot de leukste traktaties.

Bekijk de Pringles labels

VL002

6. Prikkertjes met vlaggetjes zelf ontwerpen voor je traktaties

Cupcakes of fruit trakteren? Jouw eigen gepersonaliseerde vlaggetjes met handige prikkertjes zijn ontzettend leuk om je traktatie te personaliseren. Als je van knutselen houdt kun je wat besparen door de vlaggetjes zelf uit te knippen en te plakken aan de prikkertjes. Kies je liever voor gemak? We kunnen ze ook kant en klaar leveren.

Bekijk de vlaggetjes

popcornbakje 018

7. Bedrukte popcornbakjes als unieke traktatie voor op school of je feestje!

Het maakt niet uit wat je wilt gaan trakteren, met gepersonaliseerde popcornbakjes is je traktatie altijd een succes! Er kan natuurlijk veel meer in zo’n bakje dan alleen popcorn, wees er zo creatief mee als je wilt. Vind je het moeilijk om zelf een ontwerp te maken? Geen zorgen! We hebben het erg makkelijk voor je gemaakt. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, die eenvoudig zijn aan te passen in onze online designer. Je kunt de teksten wijzigen, de afbeeldingen verplaatsen of vervangen, kleuren aanpassen en nog veel meer. Alles om van jouw traktatie een succes te maken!

Bekijk de popcornbakjes

ST018-1

8. Stickers met naam of foto voor leuke traktaties

Het maakt niet uit wat je kiest voor traktatie, je kunt het helemaal af maken met een leuke persoonlijke sticker. Wat dacht je van een ronde sticker met de naam van je jarige kind of een leuke foto? Of een sticker met ‘Leuk dat je er was’ erop. De stickers worden op vellen afgedrukt en je kunt kiezen uit 30, 40 of 70 mm. Uiteraard kun je ook bij dit product zelf je ontwerp maken of een bestaand ontwerp aanpassen naar je eigen wensen.

Bekijk de stickers

SR016

9. Mentos snoeprol label

Mentos snoeprollen zijn geliefd bij alle leeftijden. Je kunt ze nu ook als gepersonaliseerde traktatie uitdelen! Met onze Mentos snoeprol labels geef je een unieke draai aan je traktaties. Een eenvoudige, maar toch erg originele traktatie!  Onze labels zijn eenvoudig aan te brengen op de snoeprollen en zorgen ervoor dat jouw traktaties er persoonlijk en feestelijk uitzien. Laat je creativiteit de vrije loop en geef een persoonlijk tintje aan je feest met onze gepersonaliseerde Mentos snoeprol labels.

Bekijk de snoeprollen labels

MockUp label LM027

10. Labels om je traktatie mee te pimpen

Labels kun je overal bij gebruiken. Het zijn kleine kaartjes met een ponsgat waardoor je ze gemakkelijk kunt vastknopen aan je traktatie. Zet er een leuke tekst op, een bedankje of de naam van de jarige met zijn/haar leeftijd. We drukken de labels op 200 grams papier, dat is mooi stevig. Je zult ze nog wel zelf moeten uitknippen en voorzien van een ponsgat maar een beetje knutselen hoort er ook wel bij toch?

Bekijk de labels

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan