fbpx

De 9 leukste traktaties voor je kinderfeestje | BLOG

De 9 leukste traktaties voor je kinderfeestje.

Gepersonaliseerde traktaties voor je feestje of op school. De verjaardag van je kind is altijd een hoogtepunt van het jaar. Weken van te voren tel je de dagen af en als het dan eindelijk zo ver is wil je dit natuurlijk vieren. Maak de verjaardag van je kind nu extra bijzonder met gepersonaliseerde traktaties! Vind je het moeilijk om hier inspiratie voor op te doen? Wij helpen je! In deze blog zetten we de 9 leukste traktaties op een rij. En het leuke hieraan is, je kunt ze allemaal volledig aanpassen naar je eigen wensen!

1. Bedrukte popcornbakjes als unieke traktatie voor op school of je feestje!

Het maakt niet uit wat je wilt gaan trakteren, met gepersonaliseerde popcornbakjes is je traktatie altijd een succes! Er kan natuurlijk veel meer in zo’n bakje dan alleen popcorn, wees er zo creatief mee als je wilt. Vind je het moeilijk om zelf een ontwerp te maken? Geen zorgen! We hebben het erg makkelijk voor je gemaakt. Je kunt kiezen uit tientallen verschillende ontwerpen. Deze zijn eenvoudig aan te passen in onze online designer. Je kunt de teksten wijzigen, de afbeeldingen verplaatsen of vervangen, kleuren aanpassen en nog veel meer. Alles om van jouw traktatie een succes te maken!

2. Vouwlabels met naam voor aan je traktaties

Wil je jouw traktatie in een zakje of tasje wat pimpen? Kies dan voor vouwlabels! Ook hier kun je kiezen uit verschillende ontwerpen die je naar eigen wensen zelf kunt aanpassen. Vouwlabels zijn ontzettend handig om plastic zakjes of kleine tasjes mee dicht te houden. Een dichte traktatie heeft ook als voordeel dat je alles schoon houdt. Geen gepik en geplak en ook is het hygi├źnischer doordat niet iedereen met de handen aan de etenswaren zit.

3. Labels om je traktatie mee te pimpen

Labels kun je overal bij gebruiken. Het zijn kleine kaartjes met een ponsgat waardoor je ze gemakkelijk kunt vastknopen aan je traktatie. Zet er een leuke tekst op, een bedankje of de naam van de jarige met zijn/haar leeftijd. We drukken de labels op 200 grams papier, dat is mooi stevig. Je zult ze nog wel zelf moeten uitknippen en voorzien van een ponsgat maar een beetje knutselen hoort er ook wel bij toch? Wil je toch liever kant en klare labels ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

3. Bellenblaas met naam of foto

Bellenblazen, kinderen zijn er dol op (en volwassenen stiekem ook). Hoe leuk is het dan om bellenblazen uit te delen, op je feestje of bij je traktatie op school, waarop jouw eigen naam staat of zelfs een foto! Dan heb je toch wel een hele creatieve traktatie! Je kunt bij ons kiezen uit tientallen verschillende ontwerpen die je zelf kunt aanpassen en personaliseren. De bellenblazen kun je er bij ons ook bij bestellen of je koopt de bellenblazen zelf bij de Action en plakt de stickers er zelf omheen. De etiketten worden op witte stickervellen gedrukt en zijn ca. 110x67mm.

5. Een gezonde en creatieve traktatie: Knijpfruit voorzien van een persoonlijke wikkel

Het is altijd een uitdaging om een leuke, creatieve traktatie te verzinnen. Daarnaast zijn scholen en ouders steeds bewuster van gezond eten, het is dus slim om met een gezonde traktatie te komen. Knijpfruit is een gezonde lekkernij waar de meeste kinderen dol op zijn. Met een mooie, persoonlijke wikkel eromheen maak je er een echt feestje van! De wikkels worden gedrukt op 200 grams stevig wit papier. Je kunt ze zelf uitknippen en gemakkelijk met 2 nietjes om de knijpfruit vastzetten. De knijpfruit zit niet inbegrepen maar deze kun je gewoon kopen bij de Jumbo. De ontwerpen zijn gebaseerd op basis van het knijpfruitzakje van de Jumbo.

6. Stickers met naam of foto voor leuke traktaties

Het maakt niet uit wat je kiest voor traktatie, je kunt het helemaal af maken met een leuke persoonlijke sticker. Wat dacht je van een ronde sticker met de naam van je jarige kind of een leuke foto? Of een sticker met ‘Leuk dat je er was’ erop. De stickers worden op vellen afgedrukt waar er 48 op zitten. Uiteraard kun je ook bij dit product zelf je ontwerp maken of een bestaand ontwerp aanpassen naar je eigen wensen.

5. Chocoladereep met eigen ontwerp wikkel als unieke traktatie

Chocola is dan misschien wel niet zo’n gezonde traktatie, toch wordt bijna iedereen er blij van! Maak er een leuke traktatie van door de reep te voorzien van een unieke, zelf ontworpen wikkel. Je kunt kiezen uit een bestaand ontwerp en deze volledig naar wens aanpassen. De meegeleverde repen zijn 100 gram melkchocolade. Liever een andere smaak? Neem dan contact met ons op. De repen zijn niet alleen leuk als traktatie maar ook als relatiegeschenk, bij hogere oplages krijg je een mooie korting.

8. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit voor je verjaardagsfeest met een leuke verjaardagskaart!

Op onze site vind je ook de leukste verjaardagskaartjes die je zelf kunt aanpassen. Je wil natuurlijk graag dat je vriendjes en vriendinnetjes op je verjaardagsfeestje komen. Nodig ze uit met een leuke persoonlijke kaart!

9. Prikkertjes met vlaggetjes zelf ontwerpen voor je traktaties

Of je nu cupcakes of fruit trakteert, jouw eigen gepersonaliseerde vlaggetjes met handige prikkertjes zijn ontzettend leuk om jouw traktatie te kunnen personaliseren. Als je van knutselen houdt kun je wat besparen door de vlaggetjes zelf uit te knippen en te plakken aan de prikkertjes. Kies je liever voor gemak? We kunnen ze ook kant en klaar leveren.

Hoe wilt u uw ontwerpen

Upload een volledig ontwerp

  • - Have a complete design
  • - Have your own designer

Ontwerp hier online

  • - Jouw concept reeds in bezit
  • - Pas elk detail aan